STAR
för fler svenskar i WRC

Bli medlem.

Som stödmedlem väljer du själv hur mycket du vill stödja STAR med, minsta belopp är dock 100 kr per månad, eller ett par matlådor i månaden.

Enklast är att registrera sig nedan via någon av föreningens betaltjänster eller så kontaktar du oss för att få papper för manuell ifyllnad. Kontakta oss här.

Vill du skänka en gåva eller betala ett års medlemskap på en gång går det bra att skicka via SWISH på 1230411074. Glöm inte att ange namn och skicka in dina uppgifter till oss via kontaktsidan.

För företag finns möjlighet till ett avdragsgillt annonseringspaket där företag och hemsida exponeras på hemsidan och föreningens Facebook-sida. Årsavgift är 5 000 SEK per år exkl moms.

Autogiroanmälan via Bankgirot.

Enstaka betalning eller återkommande automatiska dragningar via PayPal.

Medlemskap

Medlemsinformation

Vänta medan vi omdirigerar dig till PayPal 
Vänta medan vi hanterar din betalning 
Fyll i alla obligatoriska fält
Fyll i rätt e-postadress
Fyll i ett giltigt belopp

Genom att gå vidare med betalning till STAR godkänner jag att Swedish Talent Award for Rally ideell förening sparar mina personuppgifter angivna ovan för upprättande av stödmedlemsregister samt för vidare kontakt i ärenden rörande STAR och mitt stöd. Informationen kommer ej, med undantag för publicerande av namn och postort på hemsidan, att spridas till tredje part och jag har möjlighet att begära utdrag om den information som finns lagrad om mig genom att kontakta STARs styrelse på sidan ”Kontakta oss”.

STAR

STAR är en förening för svenskar med rallyintresse som vill hjälpas åt att lyfta våra vassaste rallytalanger till absoluta toppen.

© 2016 STAR.

Design och hemsida av Zenap Webbkommunikation
BLI STÖDMEDLEM